|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Takie skromne pytanie |
Autor |
Wiadomość |
marcilius
|
Wysłany: 25-07-2004, 00:59 Takie skromne pytanie
|
|
|
Dawno dawno temu zainstalowałem sobie forum phpbb2 i dodałem pare róznych modyfikacji lecz teraz chciałbym zrobić z tego wersje do instalacji czyli żeby mógł zaoferowa? użytkownikom wersje do instalacji. Jak to zrobić ? |
_________________ Błdz zawsze dobry ... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo

|
Wysłany: 25-07-2004, 01:08
|
|
|
musisz sobie przpomniec wszystkie zapytania do SQLa jakie dodawales z hackami, kopiujesz na dysk pliki z FTP, czyscisz avarty, config.php i dajesz ludziom... razem z zapytaniami do SQLa, lub integrujesz je w instalce. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
marcilius
|
Wysłany: 25-07-2004, 11:36
|
|
|
Dzięki widmo za pomoc, jeszcze tylko jedno co do tej integracji w instalce ... bo jeśli dobrze zrozumiałem to robie tak: robie kopie bazy wyciągam z niej wszystkiem zapytania tworz?ce tabale i umieszczam w schemacie sql w orginalnej instalce phpbb ? dobrze kombinuje ? |
_________________ Błdz zawsze dobry ... |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 25-07-2004, 13:11
|
|
|
wyciagasz zapytania z bazy, to fakt,
ale szczerze powiem ze nie wiem skad sa pobierane zapytania do instalki...
Znalazlemm. Sa w schema wiec dodajesz te zapytania i dajesz ludziom. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!