|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
ZHP |
Autor |
Wiadomość |
ArBuz2o0o

|
Wysłany: 27-07-2004, 10:53 ZHP
|
|
|
Jest tutaj ktos kto ma forum o tematyce harcerskiej ? Lub jest harcerzem ? |
_________________ Pozdruffka Gość
Albert Pokornowski - ArBuz2o0o - Amator phpBB
www.21DH.prv.pl |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy

|
|
|
|
 |
ArBuz2o0o

|
Wysłany: 28-07-2004, 09:31
|
|
|
Czuwaj Czuwaj
Znam druzyne wodna 1... Jest taka u nas w hufcu. Bylem z nia na rajdzie, a w tym roku bylem z rodzicami w Slesinie i troche podpatrzylem jak pracujecie Calkiem fajnie Mi sie podoba. Plywacie duzo na jachtach? Ale slyszalem, ze najgorsze jest ich konserwowanie Wodni nie sa specyficzni sa spoko luz |
www.21DH.prv.pl |
|
|
|
 |
mopek

|
|
|
|
 |
arcy

|
Wysłany: 28-07-2004, 15:51
|
|
|
ArBuz2o0o, pływamy sobie na Omegach głównie jako że nasze bajorko w Blachowni do dużych nie należy Nawet się pochwalę że jesteśmy od 3 lat Mistrzami Ziemi częstochowskiej w klasie Omega :]
A na mazurkach to już inna sprawa Obozy były, oj były (na razie padło - wiadomo kłopoty z kasę z dofinansowa? ), a teraz to raczej się pływa ze znajomymi :]
Konserwacja jest czasem uci??liwa, ale potem jest strasznie dumny człowiek, że pływa na ?ajbie utrzymywanej w dobrej kondycji pracę własnych r?k :]
Ogólnie całkiem przyjemne hobby no i dzięki 39 HD? poznałem najfajniejszych ludzi w życiu
Pozdrawiam :] |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
 |
ArBuz2o0o

|
Wysłany: 29-07-2004, 08:41
|
|
|
To spoko My na obozach mamy biegi patrolowe, zadania i inne tego typu bajery... Wychodzimy nad morze. Zwiedzamy. Idziemy do skladnicy w Gdansku
Ps. Masz Krzyz ? |
www.21DH.prv.pl |
|
|
|
 |
arcy

|
Wysłany: 29-07-2004, 09:48
|
|
|
ArBuz2o0o, no mam, mam i gwiazdk? na pagonach i swój zastęp Ale my mundury to baaardzo żadko - zwykle od ?wi?ta jakiego? :] ciężko się pływa mając na sobie szybko namakające mundury :] Generalnie to ?eglarze-harcerze troszkę się różni? od zielonych. My nie biegamy po lesie, nie mamy jakiej? specjalnej dyscypliny itp. Wszystko spokojnie, pomalutku w ramach relaksu Tu sobie popływamy, tutaj podłubiemy co? w ?ajbach i tak leci :] Szczerze mówięc to lądowym harcerzem bym nie mógł był absolutnie :] Wiatr, woda, ?agle... Miodzio
Kto nigdy nie spróbować ten nie wie jak wiele traci :] |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 29-07-2004, 11:46
|
|
|
Ja nie probowalem a wiem co trace... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bajt

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!