phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
29-06-2009, 18:46
[Problem] Z tabliczkami
Autor Wiadomość
Prószkó

Pomógł: 3 razy
Posty: 92
Wysłany: 01-06-2007, 16:32   [Problem] Z tabliczkami

mam problem z tabliczkami, a mianowicie, jak uzywam cenzury, i chce wstawic na forum tablczke, np ta z zasadami, to mi sie forum rozlazi, i tabliczka miesz sie z sygnatura, jak na zdjeciu:

bez tytułu.JPG
Plik ściągnięto 805 raz(y) 110,87 KB

 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 01-06-2007, 16:47   

Prószkó, a wstawiłeś dobry kod tabliczki ? Bo może np brakuje </table> / </div> itd.
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
Prószkó

Pomógł: 3 razy
Posty: 92
Wysłany: 01-06-2007, 20:01   

Kod:
<br><TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="350" CELLPADDING="8" BORDER="1" BGCOLOR="red"><TR><span class="postbody"> <TD ALIGN="CENTER" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><B>Twój temat jest niezgodny z <a href="http://www.elitafifa.ugu.pl/viewtopic.php?p=5769#5769">zasadami</a><br>
Jesli nie zmienisz tematu zamykam watek,<br>
a Ty dostaniesz OSTRZEŻENIE, lub zablokuję Ci konto.</b></TD> </span></TR></TABLE>


Np taki daje...Jest dobry??
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 01-06-2007, 20:34   

No to raczej nie jest kod twojej tabliczki
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Prószkó

Pomógł: 3 razy
Posty: 92
Wysłany: 01-06-2007, 20:52   

to przykladowa tabliczka, z tego forum, gdzies ten kod znalazlem, i taki chcialem wyprobowac, ale nie dziala, jak widac na screenie.
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 01-06-2007, 21:00   

To pokaz jaki wklejasz, a nie cojest w zrodle tego forum. ty chcesz pomocy czy nie?
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Prószkó

Pomógł: 3 razy
Posty: 92
Wysłany: 01-06-2007, 21:29   

joli napisał/a:
ty chcesz pomocy czy nie?

Chce.

Taki kod wkleiłem, jaki Ci pokazałem.
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 01-06-2007, 21:39   

A jaki masz kod tej tabliczki, tak naprawde?
kod w cenzurze?

[ Dodano: 01-06-2007, 22:41 ]
PS. mam dosc ogladania screenów. Mzoe ktos inny bedzie robil za wróżke i powrózy Ci z obrazków. Ja wysiadam. Jesli to forum takie tajne, to trudno. Warunkiem uzyskania pomocy jest adres foorum, ale takze mozliwosc wejscia na nie obejrzenia błedu.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 02-06-2007, 00:07   

Prószkó, tak jak napisala Joli podaj adres forum (najlepiej adres do tematu gdzie występuje bład) to wtedy bedzie łatwiej Ci pomóc.

joli napisał/a:
Mzoe ktos inny bedzie robil za wróżke i powrózy Ci z obrazków.

Ja mu moge po wróżyć z fusów xD Jak się nauczę xD
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
Prószkó

Pomógł: 3 razy
Posty: 92
Wysłany: 02-06-2007, 08:26   

http://www.elitafifa.ugu....php?p=5923#5923

link do tematu

haslo: bot
user: bot



Problem występuje wtedy, kiedy chce stawic tabliczkę z cenzury, wtedy ona się zwyczajnie tam nie mieście, a jak ją wklepują noramlnie w treść posta jest OK...
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 02-06-2007, 09:59   

Prószkó, spróbuj wstawić tą tabliczke:

Kod:
<table align="center" bgcolor="#00cc33" border="1" cellpadding="8" width="400"><tbody><tr><td align="center"><b>Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w <br> <a href="viewforum.php?f=14">F.A.Q.</a></b></td></tr></tbody></table>
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
Prószkó

Pomógł: 3 razy
Posty: 92
Wysłany: 02-06-2007, 15:31   

Mich@ł, http://www.elitafifa.ugu....php?p=5771#5771

user - bot
pass - bot

Zobacz, jeszcze gorzej...

[ Dodano: 02-06-2007, 16:36 ]
Ta tabliczka, co Ty mi ja dales wyzej działa, ale jak ją trochę przerobię, na tak:

Kod:

<table align="center" bgcolor="#ADFF2F" border="1" cellpadding="8" width="400"><tbody><tr><td align="center"><b><font size: 11 font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Odpowiedz na Twoje pytanie znajduje sie w <br> <a href="viewforum.php?f=14">F.A.Q.</font></a></b></td></tr></tbody></table>


To juz nie działa....
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 02-06-2007, 22:06   

Prószkó, czyli wynika z tego że błąd jest tutaj:
Prószkó napisał/a:
<font size: 11 font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">

zrób sobie to na divie w którym dasz style i tam parametry tekstu jakie ci sie podobają.

Twój kod jakoś dziwnie wygląda, pozatym na koncu <font... wstawiłeś "> co jest bez sensu ponieważ nigdzie nie rozpoczynasz ".
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
pecador

Pomógł: 292 razy
Posty: 2881
Wysłany: 02-06-2007, 22:12   

spróbuj wstawić to w jednej linii, czyli coś takiego
Kod:
<table><b>dsinawni</b></table>

zamiast
Kod:
<table>
<b>awfaw</b>
</table>

na moim forum też coś takiego było, to pomogło - dalej nie wgłębiałem się w problem.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Prószkó

Pomógł: 3 razy
Posty: 92
Wysłany: 02-06-2007, 22:19   

A ja dałem coś takiego, i ni z gruchy, ni z pietruchy działa:

Kod:
<TABLE class="postbody" ALIGN="CENTER" WIDTH="350" CELLPADDING="8" BORDER="1" BGCOLOR="red"><TR><TD ALIGN="CENTER" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><B>Twój temat jest niezgodny z <a href="http://www.elitafifa.ugu.pl/viewtopic.php?p=5769#5769">zasadami</a><br /> Jesli nie zmienisz tematu zamykam watek,<br /> a Ty dostaniesz OSTRZEZENIE, lub zablokuje Ci konto.</b></TD></TR></TABLE> <br />
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę