|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:14 |
Mass Passwords Changer (MPC) |
Autor |
Wiadomość |
m1chu
|
Wysłany: 02-06-2007, 18:09 Mass Passwords Changer (MPC)
|
|
|
Mass Passwords Changer (MPC) ver. 2.0 created by m1chu
Informacje:
Nowa odsłona modyfikacji zmieniającej masowo hasła użytkownikom, do której napisania zmotywował mnie unster z forum Przema. Modyfikacja została przetestowana na małym forum, więc istnieje prawdopodobieństwo, że przy wielkich bazach nie wszystkie maile będą dochodzić (to już zależy od konfiguracji smtp lub funkcji mail na serwerze) - wszystko jednak da się odpowiednio skonfigurować.
Historia wersji:
2.0:- nowy engine, pełna integracja z systemem forum
- konfiguracja w Panelu Admina (możliwość włączenia i wyłączenia moda, ustawienie ilości znaków hasła, typu wysyłania maili - np. po grupie, od id do id, wszystkim, ustawienie wiadomości i temat, ustawienie hasła dostępu do modyfikacji)
- dodatkowe zabezpieczenia dostępu do modyfikacji poprzez nadanie hasła (zaleca się ustawianie haseł powyżej 10 znaków)
- zezwolenie dostępu tylko użytkownikom z rangą administratora
- brak autologowania po wyjściu ze strony
- możliwość wysyłania mailingu poprzez funkcję mail lub smtp
- mini panel z informacjami przez wysłaniem mailingu
Screeny:
Pytania?
Wszelkie pytania, sugestie, informacje o zauważonych błędach, propozycję proszę kierować w temacie z downloadem. Download znajduje się tutaj. Dokładniejsza instrukcja w pliku instalacja.txt. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mek1942
|
Wysłany: 30-01-2008, 23:22
|
|
|
ma to ktoś na dysku? bo bardzo mi to potrzebne, a niestety link nie działa
prosze o pomoc |
|
|
|
 |
m1chu
|
Wysłany: 24-07-2008, 13:15
|
|
|
Odgrzewam starego kotleta, ale dostałem pytania na PW w tej sprawie. Jeśli ktoś potrzebuje tego moda zapraszam do mojego małego repozytorium: http://utnij.eu/mpc_2/ |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!