[OffTopic] Proszę Was doświadczonych o pomoc;] |
Autor |
Wiadomość |
dadexix
|
Wysłany: 19-06-2007, 01:13 [OffTopic] Proszę Was doświadczonych o pomoc;]
|
|
|
Witam mam taką potrzebe
potrzebował bym zrobić liczniczek ale szukam skryptów tutków i próbuje łączyć z jakiś tam skryptów ale nie wychodzi więc potrzebuje tak:
licznik który by sklejał z obrazków z 1, 2.... 9, 0 jeden obrazek pokazujący stan licznika i wychodził jeden obrazek a nie jak w wielu(chyba wszystkich) skryptach wewnątrz javascriptu kod po kolei na odpowiednie cyfry i wychodzi pare obrazków wyglądających jak złączony jeden
Pozdrawiam
Dadexix |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
moron
|
Wysłany: 19-06-2007, 16:24
|
|
|
masz sporo gotowcow - poszukaj... |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
 |
dadexix
|
Wysłany: 19-06-2007, 17:14
|
|
|
no w tym rzecz że szukam już pare dni |
|
|
|
 |
bubzon

|
|
|
|
 |
dadexix
|
Wysłany: 19-06-2007, 18:36
|
|
|
takie to ja wiem gdzie są ale chodzi mi o skrypt który używa GD do "sklejania" obrazków |
|
|
|
 |
moron
|
Wysłany: 21-06-2007, 10:18
|
|
|
a po kiego GD?!?!?!
to najmniej optymalny sposob... |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 21-06-2007, 12:20
|
|
|
moron, to jak byś zrobił sklejanie obrazków w jeden bez użycia funkcji graficznych ? |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
dadexix
|
Wysłany: 21-06-2007, 14:02
|
|
|
często widze takie liczniki - skrypty - lecz one używają java script a w nim jest kod na liczbę pierwszą liczbę drugą, lecz ja potrzebuje to gównie do gry w której w prezentacji nie mozna używać skryptów, a chce używać własnych obrazków;] |
_________________ http://www.przemo.org/php...pic.php?t=43324 <pomóż! |
|
|
|
 |
moron
|
Wysłany: 22-06-2007, 11:54
|
|
|
gaku napisał/a: | moron, to jak byś zrobił sklejanie obrazków w jeden bez użycia funkcji graficznych ? | a po co je sklejac?
obok siebie obrazkow cyferek nie mozesz wstawic? efekt ten sam a o ile optymalniejszy... |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 22-06-2007, 11:58
|
|
|
moron, czytaj to co piszą inni, dadexix nie chce obrazków koło siebie, tylko jeden obrazek |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
dadexix
|
Wysłany: 23-06-2007, 08:03
|
|
|
więc może mnie ktoś nakierować na to jak zrobić coś takiego zrobić lub najlepiej podał skrypt;pp
I jeszcze raz powiem: Potrzebuje to gównie do gry w której nie można używać: PHP(oczywiste),JS(jak by było można to looz lecz nie;[) można tylko podstawowe tagi HTML;(
[ Dodano: 25-06-2007, 17:53 ]
Nie żeby coś ja niekogo nie zmuszam ani nie poganiam ale odpisać można;D |
|
|
|
 |
|