phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Po logowaniu nie mo?na wy?wietli? strony
Autor Wiadomość
przecinek



Pomógł: 272 razy
Posty: 890
Wysłany: 28-08-2004, 13:10   Po logowaniu nie można wyświetlić strony

Jeśli po wpisaniu danych logowania nie można wyświetlić strony, należy:
1. Kliknać przycisk "wstecz" i link do dowolnego działu na Twoim forum. Wtedy powinieneś był już zalogowanym.
2. Wejść w: Panel Administracyjny->Konfiguracja
3. Ustawić poprawnie Nazwa Domeny, ścieżka skryptu i Port Serwera.
Pamiętaj przy tym, że:
a) Nazwa domeny nie może zawierać w sobie znaku " / " i powinna był podana bez http:// na początku
b) połączenie nazwy domeny i ścieżki skryptu powinno dać link do Twojego forum.
c) powinieneś ustawić domenę odpowiednią dla Twojego forum, a nie aliasu
Uwaga: Jeśli nie wiesz, co wpisać w pole "Port Serwera", zostaw tam domyślną wartość (80).

Przykład 1:
adres strony: http://www.mojeforum.pl/~przemo/forum/
Nazwy Domeny: www.mojeforum.pl
Ścieżka skryptu: /~przemo/forum/

Przykład 2:
adres strony: http://www.members.lycos.co.uk/Gość/forum/
Nazwy Domeny: www.members.lycos.co.uk
Ścieżka skryptu: /Gość/forum/

Ostatnio zmieniony przez przecinek 30-07-2006, 17:10, w całości zmieniany 3 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
vegetagt


Pomógł: 125 razy
Posty: 1243
Wysłany: 28-08-2004, 13:24   

tak też się zdarza jak jest włączone bezpieczne cookie (https)
_________________
JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo :)
 
     
They


Pomógł: 342 razy
Posty: 2545
Wysłany: 28-08-2004, 13:28   

oo, i tak lepiej, będziemy podawać linka do FAQ (czyli tutaj).
 
     
DjDuDi


Pomógł: 27 razy
Posty: 250
Wysłany: 28-08-2004, 13:58   

hmmm Przecinek gratuluj? pomysłu... ps. dobrzeużyte YOU gwarancj? sukcesu :)
_________________
Gość Zapraszam cię na moją stronę www.DjDuDi.pl
 
     
szczottie

Posty: 4
Wysłany: 30-08-2004, 10:34   

ciekawe, ze wszystko z cookie zrobilem i tak samo jak Ty Przecinek napisales mam poustawiane dobrze i dalej nie działa :/
 
     
przecinek



Pomógł: 272 razy
Posty: 890
Wysłany: 30-08-2004, 10:36   

w moim poście nie ma nic o cookie
zaraz co? dopiszę o Twoim problemie
Ostatnio zmieniony przez przecinek 30-08-2004, 10:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
szczottie

Posty: 4
Wysłany: 30-08-2004, 10:38   

przecinek napisał/a:
w moim poście nie ma nic o cookie


ale w innych tematach wcześniej miałem ustawić jak trzeba i zrobićem tak...

ps. nie moge znalezc tematu o tym jak zrobic zeby wyswietlalo tematy z forum na stronie... pomoże ktos, bo nie chce dostac kolejnego osrzezenia za to, ze nie umiem korzystac z SZUKAJ

z gory dzieki
 
     
przecinek



Pomógł: 272 razy
Posty: 890
Wysłany: 30-08-2004, 10:42   

Cytat:
ale w innych tematach wcześniej miałem ustawić jak trzeba i zrobićem tak...
ustaw port serwera na 80
 
     
szczottie

Posty: 4
Wysłany: 30-08-2004, 10:48   

przecinek napisał/a:
Cytat:
ale w innych tematach wcześniej miałem ustawić jak trzeba i zrobićem tak...
ustaw port serwera na 80


niestety dalej to samo....


odpowie mi ktos na PSa ?
 
     
przecinek



Pomógł: 272 razy
Posty: 890
Wysłany: 30-08-2004, 10:52   

Cytat:
niestety dalej to samo....
przecież widać, że masz port serwera ustawiony na 3306 :roll:
 
     
szczottie

Posty: 4
Wysłany: 30-08-2004, 10:55   

przecinek napisał/a:
Cytat:
niestety dalej to samo....
przecież widać, że masz port serwera ustawiony na 3306 :roll:


o kurde, sorry, ale dałem na "wyślij" w ustawieniu czcionek ;) przepraszam za kłopot i wielkie dzięki :)

a co z tymi tematami?
 
     
grzdylo


Posty: 2
Wysłany: 02-09-2004, 09:29   

Witam, czy ktoś dobrze się zna na LYCOSIE ?? Bo mam mały problem. Musze zamieni? w "phpmyadmin" dwia wpisy, ale nie wiem gdzie jest "phpmyadmin" ! Czy ktoś mógł by mi pomóc w rozwiązaniu tego problemużą

Pozdr, i czekam na odp.
 
     
vegetagt


Pomógł: 125 razy
Posty: 1243
Wysłany: 02-09-2004, 12:11   

lol
phpmyadmina musisz sam ?ciągna? i wgrać
(strona główna: www.phpmyadmin.net )


dodano kiedy? tam:

ups sorka... zapomniałem że np na lycosie to już jest ale gdzie to ja niewiem :p
Ostatnio zmieniony przez vegetagt 05-10-2004, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
ney*

Posty: 8
Wysłany: 05-10-2004, 12:05   

ciekawe
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
szczuru


Posty: 37
Wysłany: 15-01-2005, 17:07   

przecinek, Mi twoja opisana metoda nadal nie pomaga :(

nei moge się zalogować więc nie moge we?? do PA a w Sql'u ustawiłem tak:

Kod:
server_name http://xforum.boo.pl
server_port 80
script_path /


Więc co morze był przyczyną?

===EDIT===
Dałem rade się zalogować (miałem zła domene coockie)
_________________
by Szczurek(R) 2010
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Guru Wrocław - skuteczne pozycjonowanie stron w Google

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce