|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 23:11 |
[Problem] Ostrzeżenia... |
Autor |
Wiadomość |
przemasisko [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2007, 23:33 [Problem] Ostrzeżenia...
|
|
|
Witam!
Ostatnio wprowadzałem sporo modyfikacji, i przypadko zauważyłem, iż nie działają ostrzeżenia użytkowników, tzn. po kliknięciu na dodaj ostrzeżenie...
wychodzi tatakie coś jak poniżej... problem pewnie tkwi w warnings.php lub w bazie...
bez tytułu.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 149 raz(y) 59,36 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 11-12-2007, 23:55
|
|
|
A my mamy zgadywac?
Dostęp do CheckFiles tylko dla Administratorów.
Sam wiesz najlepiej, w czym grzebales, prawda? |
|
|
|
 |
przemasisko [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2007, 00:16
|
|
|
Sorki @joli ale o tej porze ciężko myślę...
Z ciekawości, wgrałem oryginalny plik warnings.php i ostrzeżenia działają, więc w nim tkwi problem....
A czy jakbym przesłał ten plik, to były ktoś skłonny zajrzeć do niego? Nie to, że mi się nie chce, tylko mi to może zająć tydzień, a komuś 5 minut...
Dzięki...
warnings.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 446 raz(y) 5,86 KB |
|
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 12-12-2007, 01:52
|
|
|
Kod: | $sql = "INSERT INTO " . WARNINGS_TABLE . " (userid, modid, date, value, reason, warning_viewed)
VALUES ($userid, " . $userdata['user_id'] . ", " . CR_TIME . ", $value, '$reason', 0)";
VALUES ($userid, " . $userdata['user_id'] . ", " . CR_TIME . ", $value, '$reason', 0)";
if ( !($result = $db->sql_query($sql)) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not insert into warnings table', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
} |
wywal jedną... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
przemasisko [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2007, 08:09
|
|
|
Dziękuję Ci @Widmo...
Pomogło...
Wiedziałem, że dla kogoś kto się zna to pestka...
Temat do zamknięcia.. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!