|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:40 |
Problem z dodawaniem for |
Autor |
Wiadomość |
moominek
|
Wysłany: 29-12-2007, 12:43 Problem z dodawaniem for
|
|
|
Mam taki problem, zainstalowałem sobie wczoraj w nocy forum phpBB i mam problem nie moge zażądzać forami. Pokasowałem prawie wszystki fora testowe (chociaż ostatnie testowe subfor mimo wywalenia podkategorii nie chce się skasować) najbardziej jednak martwi mnie problem że nie mogę dodać żadnego forum ani kateogrii. Jak daje dodan nową kategorie to dodają mi sie 2 separatory aa potemjak próbuje dodać forum to nic sie nie dodaje. Odświerza mi się tylko strona z zarządzaniem forami. Pewnie problem jest błachy i wymaga zmienienia chomdów albo coś takiego. Prosze o pomoc. Serwis jest na serwerze nazwa.pl ( to czasme się moze przydać)
Już nie aktualne podczas gdy moderator odblokowywała mój temat odkryłem problem, jeśłi ktoś będzie miał taki problem niech zmieni templatke na tą najbardziej podstawową bo to był problem z templatką jak się okazało. |
Ostatnio zmieniony przez joli 29-12-2007, 13:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!