|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:43 |
[Problem] Nie działa album |
Autor |
Wiadomość |
Dj Haker
|
Wysłany: 19-04-2008, 20:37 [Problem] Nie działa album
|
|
|
Witam. Mam pewien problem. Zainstalowałem forum phpbb by przemo ( pobrane z tej strony ) i pojawił się pewien problem. Otóż kiedy dodam zdjęcie do albumu, nie wyświetla się ono ani jego miniaturka a nad galerią pojawia się ciąg kodów phpbb. Bardzo proszę o pomoc.
Zamieszczam dane dotyczące forum, bazy danych itp:
Cytat: |
CheckFiles - phpBB by Przemo wersja 1.12.6p1
Jeżeli chcesz aby tylko administratorzy mieli dostęp do CheckFiles w pliku check_files.php na samym początku nadaj zmiennej: $only_admin wartość 1
Pamiętaj jednak, że jeżeli gdziekolwiek będziesz zgłaszać problem z forum musisz udostępnić CheckFiles ! W innym wypadku nie otrzymasz pomocy.
Sprawdź synchronizację bazy SQL
Forum
Nazwa Domeny : house.lua.pl
Check address : 0
Cookie secure : 0
PHP version : 5.2.4 - OK
Kompresja gzip forum : Tak (skrypt)
Wersja bazy SQL : 1.12.6 - OK
MySql version : 5.0.32-Debian_7etch1-log
MySql ping : 1 ms, Cache: Nie
Safe mode : Nie - OK, Open basedir: Tak
imagecreatefromjpeg() : funkcja istnieje, biblioteka GD załadowana - OK
imagecreate() : funkcja istnieje, biblioteka GD [ 2 ] załadowana - OK
zlib : załadowane - OK
/album_mod/upload/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 album_mod/upload
/album_mod/upload/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 album_mod/upload/tmp
/album_mod/upload/cache/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 album_mod/upload/cache
/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 tmp
/files/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 files
/files/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 files/tmp
/files/thumbs/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 files/thumbs
/images/avatars/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars
/images/avatars/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars/tmp
/images/avatars/upload/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars/upload
/images/avatars/upload/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/avatars/upload/tmp
/images/photos/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/photos/tmp
/images/signatures/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/signatures
/images/signatures/tmp/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 images/signatures/tmp
/pafiledb/uploads/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 pafiledb/uploads
/cache/ : nie do zapisu ! Spróbuj ustawić prawa do zapisu przez FTP używając komendy: chmod 777 cache
Rezultat sprawdzania poprawności plików:
Wszystkie pliki (293) są poprawne ! |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 19-04-2008, 20:49
|
|
|
Dj Haker, to moze dokoncz te instalacje, nie widzisz tych czerwonych napisów? jestes daltonista? |
|
|
|
 |
Dj Haker
|
Wysłany: 19-04-2008, 20:53
|
|
|
Tylko jak ja mam ją dokończyć? Jestem początkujący. Zainstalowałem forum, usunąłem katalogi instalacyjne i było ok. Więc co tutaj mam zrobić ? |
|
|
|
 |
arcy

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!