|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Integracja PHP EP z bb by przemo |
Autor |
Wiadomość |
pietaszq
|
Wysłany: 21-10-2008, 20:05 Integracja PHP EP z bb by przemo
|
|
|
Witam mam taki problem.. pokażę skrena bo ciężko jest to wytłumaczyć mi
znalazłem ten portal z forum:
Wnioskując po tym że da radę to zrobić pomyślałem aby poprosić was o pomoc w zrobieniu tej integracji.. mam połączony EP z bb by przemo wtyczką gandera i tam usery rejestrując w portalu automatycznie rejestrują się na forum.
Nie mam pojęcia jak to zrobić.. coś tam kombinowałem ale lipa wychodziła z tego więc piszę tu czy ktoś da jakieś wskazówki ewentualnie podpowie co i jak.. ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kwpolska
|
Wysłany: 21-10-2008, 21:51
|
|
|
Cytat: | Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | template created by szpak | integracja z portalem prog |
Cytat: | powered by Extreme Fusion | integracja z portalem prog |
To inny skrypt. |
|
|
|
 |
pietaszq
|
Wysłany: 26-10-2008, 08:11
|
|
|
nie to nie jest inny skrypt -.-
gadałem z kolesiem z tej strony jak to zrobił i jakie to są skrypty wyraznie mi powiedział jakie aaa co do tego jak zrobił to zrobił mu to znajomy do którego juz nie ma kontaktu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!