Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:58 |
[ styl ] -> ClanzDarkness |
Autor |
Wiadomość |
patrick
|
Wysłany: 28-11-2004, 13:35 [ styl ] -> ClanzDarkness
|
|
|
Pierwszy Raz Przerabialem Styl
Dobbra bawilem sie z tym stylem ClanzDarknes , cos w sumie z tego wyszlo jest zmieniony tak na moj gust . Jest w nim troche subBlacka dlatego, iz chcialem by byl ciemny na maxa wszystkie ikony sa niestety z SubBlacka bo one pasowaly na 99%.
tutaj możecie go zobaczyc [jakies stare moje forum ] http://hhforumm.hh.funpic.de/phpBBB/index.php
login : test
haslo : 123456
krytyka mile widziana
tutaj macie paczuszke jak by ktos chcial sciganac hehe
ps. To jest jeszcze wersja beta, ale taka zostanie tylko musze wylapac milion błedów . |
Ostatnio zmieniony przez patrick 28-11-2004, 21:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
srwsio

|
Wysłany: 28-11-2004, 20:14
|
|
|
przy niezalogowanym w portalu po kliknięciu na mail do admina
Kod: | Template->make_filename(): Error - file /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/hhforumm/phpBBB/templates/ClanzDarkness/form_body.tpl does not exist |
po zalogowaniu
w odpowiedzi
Kod: | Czas ważności postu/tematu
Wybierz, po ilu dniach post ma byc automatycznie usunięty. Jeśli jest to nowy temat, zostanie usunięty w ca?ości. | kolor--> czcionki nie widoczny
pod tekstem w odpowiedzi
Kod: | Freak & Letter styles
Use Ctrl+Z to Undo |
s? dwa menu rozwijalne ale nie wiem po co??/
to zauważyłem po 2 min na forum |
_________________ Ks Burza Srwsio Słupy |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 28-11-2004, 20:35
|
|
|
srwsio napisał/a: | przy niezalogowanym w portalu po kliknięciu na mail do admina
Kod:
Template->make_filename(): Error - file /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/hhforumm/phpBBB/templates/ClanzDarkness/form_body.tpl does not exist
| zaraz to usune
to mowilem ze to stare moje forum i to byl mod
A i sam niewiem jak zrobic by ten styl zainstalowac bo gdy wrzucam na serwer nie ma go w dodaj , uhh pierwszy raz przerabialem styl niewim gdzie jest blad |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 28-11-2004, 20:42
|
|
|
wyedytuj xxx.cfg i theme_info.cfg i tam zamiast tej nazwy co masz wstaw ta nowa nazwe stylu |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 28-11-2004, 21:14
|
|
|
nasedo, dzieki za pomoc dodalem ci punkt wszystko bylo dobrze tylko naza katalogu musiala byc orginalna . Ale co zaaktualzowalem jeszcze bledzik z polem w profilu i wrzuciilem nowa paczke.
ps. prosze zlapcie jakies bledy |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 28-11-2004, 21:23
|
|
|
zeby nazwa katalogu byla inna wyedytuj i pozmieniaj sciezki do plikow w index_body.tpl , overall_header.php, viewtopic_poll_result.tpl |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
Ostatnio zmieniony przez nasedo 28-11-2004, 21:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 28-11-2004, 21:24
|
|
|
nasedo, ja juz sobie dawno poradzilem z tym |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szpak

|
Wysłany: 02-12-2004, 04:02
|
|
|
a ja od strony graficznej i wyglądu cosik napisze:
nie pasuj? te zóżte i zielone literki, za bardzo ra??, ale jeśli je zmienisz to ikonki trzeba też zmienić bo mają łóżte obramowania,
strona forum ma inną szerokość i przeglądanie postów inną, fajnie było by aby ustali? jedn?,
"Powered by phpBB modified v1.8 by Przemo © 2003 phpBB Group " przenie? nad "Darkness 1.2 It modified by Patrick" najlepiej jak było by tak:
Cytat: | Powered by phpBB modified v1.8 by Przemo © 2003 phpBB Group
Darkness 1.2 It modified by Patrick |
te Copyright © 2004 All rights reserved wywal, nie sadze żeby to było co? ważnego, hyba ze jest ważne to zostaw
wogule białe litery zrób na szare bo ra?? również,
no dobra, narazie to tyle,
dobr? stroną tego jest to przenikanie, strona mroczna więc pasuje do tego stylu |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
|