Gdzie usunąć <br> przed {COUNTER} ? |
Autor |
Wiadomość |
bynio1991
|
Wysłany: 27-12-2008, 13:33 Gdzie usunąć <br> przed {COUNTER} ?
|
|
|
Witam,
Zmieniłem na swoim forum tabelkę "Kto jest na forum" i mam problem, licznik wizyt wyświetla się w nowej linii, co zmienić żeby był w 1 wersie ? Załączam swój plik index.php bo w nim widzę, że jest $counter ale jak tam "grzebie" to nic nie pomaga Proszę o pomoc
P.S
Jakby ktoś mógł to jeszcze jedna prośba http://www.przemo.org/php...p=398154#398154
index.zip spakowany mój index.php |
Pobierz Plik ściągnięto 319 raz(y) 7,59 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu

|
Wysłany: 27-12-2008, 13:40
|
|
|
Spróbuj w index.php znaleźć: Kod: | $counter = ( $board_config['ccount'] ) ? '<br />' . $lang['visitors_txt'] | i zamienić na Kod: | $counter = ( $board_config['ccount'] ) ? . $lang['visitors_txt'] |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
Ostatnio zmieniony przez xlesiu 27-12-2008, 13:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bynio1991
|
Wysłany: 27-12-2008, 13:45
|
|
|
tak właśnie zrobiłem, i nic zerknij se na mój index.php |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 27-12-2008, 13:52
|
|
|
Dziwne, bo u mnie Twój plik działa. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 27-12-2008, 13:54
|
|
|
bynio1991, cache wyczysciles? |
|
|
|
 |
bynio1991
|
Wysłany: 27-12-2008, 13:59
|
|
|
tak załączam jeszcze plik index_body.tpl ; ale obojętnie w które miejsce w tabeli wstawię ten ;licznik to zawsze jest w drugiej lini
index_body.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 285 raz(y) 2,87 KB |
|
|
|
|
 |
koziolek

|
Wysłany: 27-12-2008, 21:53
|
|
|
Hmmm... langi?
language/lang_polish/lang_main.php: Kod: | $lang['visitors_txt'] = 'To forum odwiedzono ju¿'; |
|
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 27-12-2008, 23:45
|
|
|
Nie wiem co zrobiles, ale w Twoim index.php wprawdzie tutaj, spakowanym, nie ma tego
<br /> w:
Kod: | $counter = ( $board_config['ccount'] ) ? '<br />' . $lang['visitors_txt'] . ' <b>' . $visit_counter . '</b> ' . $lang['visitors_txt2'] : |
Ale jednak skrypt go czyta. Dobrze wrzuciles ten poprawiony index.php? Bo w zrodle jest caly czas:
Kod: | <tr><td class="row1" align="left" colspan="4"><span class="gensmall"><br />To forum odwiedzono już <b>4264</b> razy</span></td></tr> |
a w http://dtmotors.net76.net/check_files.php jakos nie widac, zeby index.php byl edytowany
Lepiej sprawdz to, a nie szukaj innej przyczyny |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bynio1991
|