phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
01-05-2009, 15:19
Dwa problemy
Autor Wiadomość
Zop3Q

Posty: 4
Wysłany: 29-01-2009, 18:16   Dwa problemy

Witam.
Mam Problem , jestem poczatkujacy w tej branzy :> , i nie wiem jak usunac avatar z kategori "head-shot" ( www.testmp3.nazwa.pl ), a wlascie chodzi mi o to by uklad strony sie zmienil na taki jak np. jest na www.cs-hlds.pl , aby tylko na pasku sie wyswietlalo head-shot a nie pod tym jeszcze.

drugi problem to usuniecie zakladki moderatorzy przy kazdym temacie.

Z góry dziekuje za odpowiedz.
gg:8698455
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 29-01-2009, 18:20   

ad 2
w pliku index_box.tpl znajdź i usuń

Kod:
{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 29-01-2009, 18:21   

Zop3Q, poszukaj, było na forum. Jesli chodzi o 2 pytanie.
Co do pierwszego to za bardzo nie rozumiem.

chcesz usunąć to: ? http://www.testmp3.nazwa...._folder_big.png

wszystko się odbywa i pliku index_box.tpl

[ Dodano: 29-01-2009, 18:24 ]
Zop3Q, aby znikneła ta tabela z moderatorami, usuń:

Kod:
<th width="80" nowrap="nowrap">&nbsp;Moderatorzy&nbsp;</th>


i to:

Kod:
<td class="row2" onMouseOver="this.style.backgroundColor='#F9F9F9'; this.style.cursor='default';" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#FFFFFF';" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.MODERATORS}</span></td>


w index_box.tpl


i to jeśli chcesz usunąć te obrazki obok działów:

Kod:
<td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS}" onMouseOver="this.style.backgroundColor='#F9F9F9'; this.style.cursor='default';" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#FFFFFF';" align="center" valign="middle" height="50"><img src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="" title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" /></td>
_________________
lui754
 
     
Zop3Q

Posty: 4
Wysłany: 29-01-2009, 18:31   

Porownajcie sobie uklad forum , kategori z forum ktore podalem i ktore jest moje ..... jak robie nowe forum to wstawia sie pasek np. Ogolne i pod tym jeszcze kategoria

bez tytułu.JPG
chodzi o to by wygladalo to tak jak w tym 2 , 1 to moje
Plik ściągnięto 39 raz(y) 29,24 KB

 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Jakub Werelich - pozycjonowanie stron WWW

• Zamów reklamę