|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Ogolne pytanie |
Autor |
Wiadomość |
domel1990
zbanowany
|
Wysłany: 26-02-2009, 09:13 Ogolne pytanie
|
|
|
Mam takie pytanie, bo nie kminie tego: np. jakbym chcial zrobic np. taka strone jak www.pudelek.pl czy tam www.nasza-klasa.pl to nie wiem.. Oni sami tworza swoj cms czy jak? Czy tylko tam zmieniaja plik overall_header czy tam jakis podobny?? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 26-02-2009, 09:14
|
|
|
Sami tworza własny skrypt. |
|
|
|
 |
kur3k
|
Wysłany: 26-02-2009, 09:17 Re: Ogolne pytanie
|
|
|
domel1990 napisał/a: | Mam takie pytanie, bo nie kminie tego: np. jakbym chcial zrobic np. taka strone jak www.pudelek.pl czy tam www.nasza-klasa.pl to nie wiem.. Oni sami tworza swoj cms czy jak? Czy tylko tam zmieniaja plik overall_header czy tam jakis podobny?? |
Nasza-klasa to cały autorski system zarządzania treścią. Tą stronę budowała kilka osób, teraz zajmuję się nią z 30 osób? Mają tam ludzi od PHP, AJAX etc.
Jeżeli chcesz stworzyć sam stronę to zacznij z HTML + CSS ... Potem weź się za PHP; )
I jeżeli chcesz się dobrze coś robić zadawaj sam sobie jakieś zadania do wykonania ... |
|
|
|
 |
cv65
Czarna lista

|
Wysłany: 26-02-2009, 10:35
|
|
|
Najpierw rozplanuj na kartce jak to ma wyglądać
Robisz Lay outa i tniesz go
potem tworzysz pliki php np (góra i dół)
i tworzysz nowy plik includujesz góre cos tam ajax itp i includes dół |
_________________ Mam na sprzedaż mody
charts (obsługa filmików z youtube, okładek, pobieranie tekstów piosenek z tekstowo.pl )
Ajaxowa paginacja w tematach
Pytaj na gygy |
|
|
|
 |
kur3k
|
Wysłany: 27-02-2009, 16:52
|
|
|
Możesz też napisać w HTML/CSS + mało grafiki ładną stronę. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!