phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
INDEX Drugie ogłoszenie Sponsorzy Ukrywanie paska
Autor Wiadomość
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 11-06-2008, 07:49   

Pełny kod do wpisania po (np)
Kod:
<!-- END switch_enable_board_msg -->
w overall_header.tpl:

Kod:
<!-- Kod Sponsorów -->
    <div id="hmZ" style="POSITION: relative">
        <br>
        <table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" width="100%" align="center" border="0">
             <tr>
            <th class="thCornerL" title="{L_VHIDE}" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
        </tr></table>

potem przykładowa rabelka ze sponsorami:


Kod:
<table width="100%" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
        <tr>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor1</span></td>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">
            sponsor4</span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor2</span></td>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">
            sponsor5</span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor3</span></td>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">
            sponsor6</span></td>
        </tr>
        </table>


dalej ciąg dalszy kodu, umożliwiajacy zamykanie /otwieranie belka:

Kod:
</div>
   <div id="hmZ2" style="DISPLAY: none; POSITION: relative">
        <br>
        <table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" width="100%" align="center" border="0">
           <tr>
            <th class="thCornerL" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
        </tr>
        </table>       
    </div>
        <br>   
    <script language="javascript" type="text/javascript">
        <!--
        if(GetCookie('hmZ3') == '2') ShowHide('hmZ', 'hmZ2', 'hmZ3');
        //-->
    </script>


Srodkowa czesc oczywiscie do uzupelnienia samodzielnie. Należy ja wykonac zgodnei z html, w postaci pełnej tabelki
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
Ostatnio zmieniony przez joli 13-10-2009, 07:51, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
fingusio

Posty: 96
Wysłany: 14-06-2008, 13:10   

a jak zmodyfikować to aby można bylo wstawiać tu normalnie nowe fora/kategorie?
 
     
werni

Pomógł: 40 razy
Posty: 348
Wysłany: 14-06-2008, 13:24   

jeżeli chcesz to mieć w widoku działó to wstawiasz ten kod w viewforum_body.tpl
zaś w widoku tematu viewtopic_body.tpl
_________________
Nie potrafiłem nigdy powiedzieć kłamstwa, w które by ktokolwiek wątpił, ani prawdy, w którą by ktokolwiek uwierzył.
 
     
fingusio

Posty: 96
Wysłany: 14-06-2008, 13:50   

Chodzilo mi aby z pod poziomu PA moznabylo w tym móc dodawac kategorie/fora.

Fajnie aby czasem pewne dzialy byly bardzo wyszczegolnione
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 14-06-2008, 14:01   

fingusio, a co to ma wspolnego z nowymi kategoriami czy dzialami? Wejdz do PA i sobie dodaj, ile chcesz. PA>fora>zarzadzaj.

Do ogłoszenia nie wstawiamy kategorii ani działów, nie ma takiej opcji
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
fingusio

Posty: 96
Wysłany: 14-06-2008, 17:59   

No wlasnie chodzilo mi aby mozna zrobic tak aby jeszcze tam mozna bylo stworzyc forumy, aby odznaczaly sie szczegolnie. Ale ok rozumiem ze odpada.
 
     
jaco1992

Pomógł: 10 razy
Posty: 220
Wysłany: 21-06-2008, 17:40   

Mógł by mi ktoś zrobic zeby Sponsorzy,serwery cs-hlds.pl,Najwięcej odpowiedzi się zwijały ? Mi nie wychodzi. Plik w załączniku

overall_header.rar
Pobierz Plik ściągnięto 992 raz(y) 3,78 KB

 
     
RobertR.


Pomógł: 48 razy
Posty: 387
Wysłany: 22-06-2008, 09:11   

Nie wiem czy to wyszlo czy nie, robilem to na szybkiego ale prosze zobaczyc.

overall_header.rar
Pobierz Plik ściągnięto 968 raz(y) 3,03 KB

 
     
jaco1992

Pomógł: 10 razy
Posty: 220
Wysłany: 22-06-2008, 11:57   

bbStyle, nie działa, tak jakbyś robił pod inny styl (forum całe niebieskie bez ramek etc)

werni napisał/a:
zmień klase
Kod:
thCornerL

a jak dalej nic to zmień
Kod:
hm','hm2','hm3


[ Dodano: 07-06-2008, 16:31 ]
i daj ID= dla <tbody> bo nie mągą się powtarzać


robiłem to ale nic ;|
 
     
tosiek


Pomógł: 109 razy
Posty: 1418
Wysłany: 17-07-2008, 12:55   

joli, nie da się tego wcisknąć gdzieś w tabelę forum ? Tzn luknij jak jest u mnie chciałbym aby było pod ogłoszeniem ;) I o tej samej szerokości ;) I w tych samych kolorach ;)
_________________
Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy...
 
     
lukasz-lukrec

Posty: 25
Wysłany: 20-07-2008, 12:17   

joli, mam do ciebei pytanie

Jeżeli sobie wstawiłem już i no czekam na uzupełnienei
I jak kopiuje ponownie ten kod i uzupelniam innymi danymi
klikam w to drugą belkę a zamyka mi się pierwsza
Co muszę zmienić by zamykały sie te na co kliknę
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 20-07-2008, 15:17   

Wyczyscic pamiec przegladarki? wedlug mnie jest w porzadku, zamyka sie to, co trzeba i otwiera.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
Ostatnio zmieniony przez joli 13-10-2009, 07:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Kamil.Krynski

Posty: 27
Wysłany: 28-07-2008, 00:10   

Dzieki za kod. wszystko dziala. tylko ze chcialbym przeniesc ta tabele ze sponsorami/partnerami gdzies troche nizej na forum. da się tak zrobic?
 
     
kur3k

Posty: 43
Wysłany: 22-10-2008, 21:24   

Cytat:
Dzieki za kod. wszystko dziala. tylko ze chcialbym przeniesc ta tabele ze sponsorami/partnerami gdzies troche nizej na forum. da się tak zrobic?

Tak da się, tylko napisz gdzie chcesz :roll:
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MisieQ_PL

Pomógł: 3 razy
Posty: 64
Wysłany: 25-10-2008, 20:28   

Witam mógłby mi ktos zrobić taką tabelkę


Bardzo bym o to prosił i żeby nie gryzło(tzn ze jak ktoś ukryje serwery żeby nie ukrywało też sponsorów i ogłoszeń ;P) tutaj kod sponsorów od joli.
joli napisał/a:
Pełny kod do wpisania po
Kod:
<!-- END switch_enable_board_msg -->
w overall_header.tpl:

Kod:
<!-- Kod Sponsorów -->
    <div id="hmZ" style="POSITION: relative">
        <br>
        <table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" width="100%" align="center" border="0">
             <tr>
            <th class="thCornerL" title="{L_VHIDE}" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
        </tr></table>
<table width="100%" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
        <tr>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor1</span></td>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">
            sponsor4</span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor2</span></td>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">
            sponsor5</span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor3</span></td>
            <td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">
            sponsor6</span></td>
        </tr>
        </table>       
    </div>
   
    <div id="hmZ2" style="DISPLAY: none; POSITION: relative">
        <br>
        <table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" width="100%" align="center" border="0">
           <tr>
            <th class="thCornerL" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
        </tr>
        </table>       
    </div>
        <br>   
    <script language="javascript" type="text/javascript">
        <!--
        if(GetCookie('hmZ3') == '2') ShowHide('hmZ', 'hmZ2', 'hmZ3');
        //-->
    </script>


oczywiscie do uzupelnienia samodzielnie.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

Sklep z gadżetami

mediaclick.pl

serwis laptopów

phpbb

lepszymarketing.pl

Polisy Ubezpieczeniowe TU Europa

Design Cart

Agencja vd.pl

• Zamów reklamę