phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Dodatkowe linki przy artkule
Autor Wiadomość
MooFix
Czarna lista


Pomógł: 99 razy
Posty: 483
Wysłany: 28-02-2010, 21:34   Dodatkowe linki przy artkule

Kod:
#####################################################################################
## MOD Title:         Dodatkowe linki przy artkule
## MOD Author:         MooFix ( Brak )
## MOD Description:    Dodaje dodatkowe linki przy artykule mod dobry dla for graficznych
## MOD Version:        1.0
## Installation Level: (Easy)
## Installation Time:  1 Minutes
##
## Files To Edit:     templates/NazwaStylu/viewtopic_body.tpl
##
## Files To Copy:    N/A
########################################################################################
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

templates/NazwaStylu/viewtopic_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

 <tr>
              <td align="center"><span class="gensmall">{L_DISPLAY_POSTS}: {S_SELECT_POST_DAYS}&nbsp;{S_SELECT_POST_ORDER}&nbsp;<input type="submit" value="{L_GO}" class="liteoption" name="submit"></span></td>
           </tr>
         </table>
    </form>
      </td>
   </tr>
</table>

   
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

<br><center><script type="text/javascript">
document.write(' Link:   <input class="post" dir=ltr type="text" value="'+window.location+'"size="66"> ');
document.write('<br>');
document.write(' BBCode:  <input class="post" dir=ltr type="text" value="[url='+window.location+']{title}[/url]"size="63">');
document.write('<br>');
document.write(' HTML:   <input class="post" dir=ltr type="text" value="<a href=&#34'+window.location+'&#34>{title}</a>" size="65">');
</script></center><br />

#
#-----------------------------------------------------------
Ostatnio zmieniony przez Polaczek 20-08-2010, 20:14, w całości zmieniany 7 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 28-02-2010, 21:37   

MooFix napisał/a:
<input style="font-family: tahoma; font-size: 11p...


daj na inputy klase "post" aby była nie trzeba było zmieniać kolorów tych pól.
Jutro sprawdze reszte.
 
     
mpo

Pomógł: 1 raz
Posty: 53
Wysłany: 28-02-2010, 21:47   

działa ;]
 
     
MooFix
Czarna lista


Pomógł: 99 razy
Posty: 483
Wysłany: 28-02-2010, 21:48   

lui754, jak daje post zamiast inputy to nie widać tabelek ani linków :)
_________________
Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna :)
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 28-02-2010, 21:59   

Kod:
<script>
var today=new Date()
document.write(' Link:   <input class="post" dir=ltr type="text" value="'+window.location+'"size="66"> ')
</script><br />
<script>
var today=new Date()
document.write(' BBCode:  <input class="post" dir=ltr type="text" value="[url='+window.location+']{title}[/url]"size="63">')
</script><br />
<script>
var today=new Date()
document.write(' HTML:   <input class="post" dir=ltr type="text" value="<a href=&#34'+window.location+'&#34>{title}</a>" size="65">')
</script>
A tak?
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
MooFix
Czarna lista


Pomógł: 99 razy
Posty: 483
Wysłany: 28-02-2010, 22:08   

xlesiu, tak działa :) już zmieniam :D
_________________
Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna :)
 
     
mpo

Pomógł: 1 raz
Posty: 53
Wysłany: 28-02-2010, 22:11   

demo można zobaczyć na forum.cscity.pl
 
     
Polaczek


Pomógł: 351 razy
Posty: 2297
Wysłany: 28-02-2010, 22:16   

MooFix napisał/a:
var today=new Date()


Po co to? :)
Jak today nie ma nigdzie odwołania to wywalić to.

A i będzie tak optymalniej:

Kod:
<script type="text/javascript">
document.write(' Link:   <input class="post" dir=ltr type="text" value="'+window.location+'"size="66"> ');
document.write('<br>');
document.write(' BBCode:  <input class="post" dir=ltr type="text" value="[url='+window.location+']{title}[/url]"size="63">');
document.write('<br>');
document.write(' HTML:   <input class="post" dir=ltr type="text" value="<a href=&#34'+window.location+'&#34>{title}</a>" size="65">');
</script>
_________________
The Cephei Family
stuff 'n' stuff
 
     
mpo

Pomógł: 1 raz
Posty: 53
Wysłany: 28-02-2010, 22:20   

@UP

Wersja Polaczka działa ;) możecie sprawdzić na forum które podałem @2UP
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MooFix
Czarna lista


Pomógł: 99 razy
Posty: 483
Wysłany: 28-02-2010, 22:26   

Polaczek, nie pomyślałem o tym :) już zmieniam to
_________________
Tworzę Style pod phpBB by Przemo i nie tylko Jesteś Zainteresowany Napisz na GG lub PW
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
Pomoc poza forum odpłatna :)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



Koszulki informatyczne



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

darujsobie.pl - Sklep z gadżetami

• Zamów reklamę