|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Zmiana kolorów tagów |
Autor |
Wiadomość |
Master93
|
Wysłany: 04-04-2010, 20:36 [Problem] Zmiana kolorów tagów
|
|
|
Chciałbym aby te tagi zamiast koloru białego miały kolor #FFD700
Gdzie to dokładnie edytować?
 |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kam821
|
Wysłany: 04-04-2010, 21:36
|
|
|
A może dodaj pod spodem dodatkową klasę:
Kod: | .seotags a { color: #FFD700; text-decoration: none; } |
|
|
|
|
 |
Master93
|
Wysłany: 04-04-2010, 21:39
|
|
|
też nie pomaga |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 04-04-2010, 21:45
|
|
|
Master93, następna próba Nie ma lekko. W pliku includes/functions_seotags.php zamień
Kod: | $tagcloud .= ($firsttag) ? '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%" class="seotags">' . $tag . '</a>' : $separator . '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%" class="seotags">' . $tag . '</a>'; | na Kod: | $tagcloud .= ($firsttag) ? '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%; font-color: color: #FFD700" class="seotags">' . $tag . '</a>' : $separator . '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%; font-color: color: #FFD700" class="seotags">' . $tag . '</a>'; |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
Master93
|
Wysłany: 04-04-2010, 21:48
|
|
|
xlesiu napisał/a: | Nie ma lekko. |
wiadomo
Ale nadal nie działa ;P |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 04-04-2010, 22:16
|
|
|
Master93, zepsułem kod dwa posty wyżej spróbuj tak Kod: | $tagcloud .= ($firsttag) ? '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%; color: #FFD700" class="seotags">' . $tag . '</a>' : $separator . '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%; color: #FFD700" class="seotags">' . $tag . '</a>'; |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Master93
|
Wysłany: 04-04-2010, 22:29
|
|
|
super działa +
dziękuje. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!