phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
Oce? komentarz (PLUS/MINUS) (na wzór demotywatorów)
Autor Wiadomość
HardROoZi


Pomógł: 27 razy
Posty: 304
Wysłany: 19-06-2010, 20:16   

kevin_, ale mi chodzi o ogólne statystki +/- jakie sie dostało takie jakie sa po wejsciu na profil zeby tez pokazywalo tam gdzie wiek,skad ,miasto :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Zielsko

Pomógł: 6 razy
Posty: 88
Wysłany: 20-06-2010, 16:14   

mam problem z viewtopic.php

a konkretnie z tą linijką :

Kod:
$sql = "SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent"


nie mam tej linijki , mam taką :

Kod:
$sql = "SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_lp, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent" . $sgv . "u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject $ph_field


gdzie wstawić ten kod z instrukcji ??

Kod:
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

./viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

$sql = "SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent"

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#

$sql = "SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent ". ($board_config['thanksMod_enable'] ? ', p.points_up, p.points_down' : '')
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 20-06-2010, 16:18   

Spróbuj
Kod:
$sql = "SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_lp, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent" . ($board_config['thanksMod_enable'] ? ', p.points_up, p.points_down' : '') . $sgv . "u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject $ph_field
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
Zielsko

Pomógł: 6 razy
Posty: 88
Wysłany: 20-06-2010, 16:35   

Niby jest O.K ale jak chce dodać punkt to ta grafika "loading" ładuje sie cały czas i nie przestaje ;D i punktu nie dodaje
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 20-06-2010, 16:36   

Zielsko,
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem.
Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów.
Adres ma być w profilu lub w treści posta.
Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy!

Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty!


z fusów nie wróże + konto testowe
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
Zielsko

Pomógł: 6 razy
Posty: 88
Wysłany: 20-06-2010, 16:38   

adres forum : http://worldofgames.xaa.pl

User testowy :

L: test
H: test

Dział Gry RPG
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 20-06-2010, 16:40   

Zielsko, Napisz coś w tym temacie bo sam na siebie nie mogę głosować.
Jeśli znajdę przyczynę błędu to dam UPDATE - coś czuje, że to będzie konflikt z SF.

UPDATE:
Wykonaj instrukcje z załącznika:
_________________
Prezes :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez kevin_ 20-06-2010, 16:45, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Zielsko

Pomógł: 6 razy
Posty: 88
Wysłany: 20-06-2010, 16:42   

Napisałem aha i nie wiem czy to błąd czy tak ma być ale po napisaniu posta sam sobie moge wstawic ocene komentarzu o0

[ Dodano: 20-06-2010, 16:47 ]
Działa dziekuje ;)
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 20-06-2010, 16:48   

OK - dodam instrukcje dla for z zainstalowanym SF.

Zielsko napisał/a:
Napisałem aha i nie wiem czy to błąd czy tak ma być ale po napisaniu posta sam sobie moge wstawic ocene komentarzu o0


Wyświetlają Ci się tylko kciuki, ale dostaniesz alert w przypadku głosowania na swoje posty.
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
Zielsko

Pomógł: 6 razy
Posty: 88
Wysłany: 20-06-2010, 16:49   

kevin_ napisał/a:
Wyświetlają Ci się tylko kciuki, ale dostaniesz alert w przypadku głosowania na swoje posty.


Wiem wiem juz obczaiłem xD
 
     
JustDoIt!


Pomógł: 115 razy
Posty: 869
Wysłany: 20-06-2010, 18:01   

Mam problem a mianowicie zainstalowałem moda
ustawiłem ze we wszystkich działach ma być włączony wchodze w post jakis ktory jest w dziale i nie pokazuje do dawania tych punktów co jest źle ?

l: test1
hasło : test
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 20-06-2010, 18:19   

Nawet nie wiem czego Ci nie pokazuje, czy kciuków, czy punktów, czy tego i tego - bo mimo że podałeś konto testowe to nie mam zamiaru 40 działów obracać i szukać gdzie mod jest włączony.

Wykonaj jeszcze raz instrukcje dla viewtopic.php, ponieważ w ogóle warunek 'FORUM_AUTH' nie spełnia się.
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
JustDoIt!


Pomógł: 115 razy
Posty: 869
Wysłany: 20-06-2010, 18:33   

kevin_ napisał/a:
Nawet nie wiem czego Ci nie pokazuje, czy kciuków, czy punktów, czy tego i tego


nic nie pokazuje w widoku tematu

[ Dodano: 20-06-2010, 18:46 ]
juz działa :P
 
     
emiloski94


Pomógł: 2 razy
Posty: 364
Wysłany: 20-06-2010, 23:33   

A można jakoś zrobić aby można było tez pierwszy post oceniac tzn tematy???
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 21-06-2010, 09:18   

emiloski94, viewtopic.php
Kod:

if ( $board_config['thanksMod_enable'] AND in_array($forum_id, $forum_idx_auth) AND $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS AND !in_array($postrow[$i]['post_id'], array($forum_topic_data['topic_first_post_id'])) )


==>

Kod:

if ( $board_config['thanksMod_enable'] AND in_array($forum_id, $forum_idx_auth) AND $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS )
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę