|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Pytanie dotyczące, błędu na forum. |
Autor |
Wiadomość |
Justine

|
Wysłany: 02-10-2006, 01:17 [Problem] Pytanie dotyczące, błędu na forum.
|
|
|
Mam pytanie odnośnie wyskakującego błędu na forum, przeszukałam tutejsze forum, ale nie znalazłam, niestety żadnego tematu, który odpowiedziałby na moje pytanie.
Błąd wygląda tak:
Występuje przy kliknięciu, na: pokaż nowe posty na stronie,
pokaż posty bez odpowiedzi, oraz : pokaż moje posty.
Występuje, i na przeglądarce IE, i na Firefoxie.
Kiedy zablokowane są cookies, także wyskakuje błąd.
Jak, to naprawić ??
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Justyna.
edit:błąd ortograficzny. |
Ostatnio zmieniony przez Justine 03-10-2006, 00:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 02-10-2006, 12:07
|
|
|
nie ten dział, zła nazwa tematu, a adres w profilu nie działa.. |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 02-10-2006, 18:15
|
|
|
Na tym forum udzielamy pomocy osobom posiadającym phpBB2 by Przemo. Support dla zwykłego phpBB znajduje się tutaj oraz tutaj ! |
i nie to forum... |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
Justine

|
Wysłany: 03-10-2006, 00:06
|
|
|
Leone napisał/a: | nie ten dział, zła nazwa tematu, a adres w profilu nie działa.. |
Bo nie posiadam strony internetowej, a to jest wymagane by wpisać, chcę stworzyć stronę, która jest dopiero w budowie. Najpierw się uczę -potem buduję, prosta sprawa.
Problem jest problemem, więc nie wiedziałam, że dział jest zły, dziękuję za informację.
Mich@ł napisał/a: | ..
i nie to forum... |
Dziękuję za informację, i poniekąd za pomoc. Punkt od emnie, za konkrety, a nie sam opiernicz.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
pecador
|
Wysłany: 03-10-2006, 00:23
|
|
|
ehh.. dziewczyno.. masz w profilu podany adres forum - www.cadebou.forum.pl i on nigdze nie prowadzi. Powinien do forum, ale tak nie jest (albo jest tylko chwilami).
To jest dział o stylach, a nie o ogólnych problemach - przecież umiesz czytać.
A gdybyś przeczytała temat o zasadach, wiedziałabyś, dlaczego Twoja nazwa tematu jest zła.
Tu nie chodzi o to, że chce mi się Cię opierniczać - po prostu jeśli chcesz uzyskać szybko i dobrze pomoc, dostosuj się do ogólnych zasad forum. |
|
|
|
 |
Justine

|
Wysłany: 03-10-2006, 09:08
|
|
|
Witaj
Michał nie miał problemu, prosto, i jasno powiedzieć dokąd mam się udać, i gdzie uzyskam pomoc.
Druga sprawa, masz rację pomyliłam dział, zobaczyłam po fakcie, niestety nie jestem obeznana, jeszcze z forum, miałam problem, potrzebowałam pomocy, jedyne co zrobiłeś, to wyrażenie swojego niezadowolenia, w pierwszym poście. Stąd moja "sympatia" poszła, do Michała.
Stronka www.niemamforum.pl jest stroną testową (bez wpisanej stronki, niestety nie chciało, mnie tu zarejestrować, wiec zaryzykowałam, i ją wrzuciłam), na fora.pl są już przygotowane "szkielety" forum, gdzie można poćwiczyć, nauczyć się, dokształcić (niestety forum dość często zawiesza się, nie posiada baz danych, w panelu administratorskim, i nie udostępniają ich później, dlatego zbieramy pieniądze na płatny serwer - czy teraz masz pełen obraz, i już rozumiesz?)
Błąd który mi wyskakuje, nie jest błędem z tego TESTOWEGO forum, ale innego z którego korzystam jako użytkownik, administracja tamtego forum, niestety ma problem, z zniwelowaniem tego błędu, i stąd było moje pytanie.
Jest takie przysłowie - "Kto pyta nie błądzi", a moja śp.Babcia powtarzała "Zależy kogo pytasz", i miała rację, gdyby nie Michał, nadal tkwiła bym tu, i wysłuchiwała bury od ciebie, a tak już uzyskałam pomoc na tamtym forum. Proste prawda?
Pozdrawiam.
Dziękuję.
EOT. |
Ostatnio zmieniony przez Justine 05-10-2006, 04:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 03-10-2006, 14:39
|
|
|
Cytat: | Michał nie miał problemu, prosto, i jasno powiedzieć dokąd mam się udać, i gdzie uzyskam pomoc. |
gdybyś czytała regulamin forum zanim zakładasz temat, wiedziałabyś gdzie się udac.
Administrator napisał/a: | Stąd moja "sympatia" poszła, do Michała. |
I co z tego? Mi nie zależy na punktach pomógł, możesz rozdawać je jak chcesz - po prostu bądź łaskawa zastosować się do ogólnych zasad.
Administrator napisał/a: | (bez wpisanej stronki, niestety nie chciało, mnie tu zarejestrować, wiec zaryzykowałam, i ją wrzuciłam) |
nie masz forum - nie potrzebujesz pomocy. Proste i niezwykle oczywiste. Ja nie wnikam, czy Ty zamierzasz niedługo je założyć, czy coś tam - po prostu, jeśli ktoś ma Ci pomoc, musi wiedzieć o jakie forum chodzi.
Administrator napisał/a: | Błąd który mi wyskakuje, nie jest błędem z tego TESTOWEGO forum, ale innego z którego korzystam jako użytkownik, administracja tamtego forum, niestety ma problem, z zniwelowaniem tego błędu, i stąd było moje pytanie. |
To niech administracja pyta, a nie Ty. Poza tym trzeba było to napisać w pierwszym poście. Za trudno?
Administrator napisał/a: | gdyby nie Michał, nadal tkwiła bym tu, i wysłuchiwała bury od ciebie, a tak już uzyskałam pomoc na tamtym forum. Proste prawda? |
Dziewczyno, zrozum wreszcie. My tu nie siedzimy, bo ktoś nam kazał i pomagamy innym bo to nasza praca. Robimy to, ponieważ chcemy pomagać. Ale jeśli przychodzi ktoś, nie przeczyta regulaminu i od razu zakłada temat w złym dziale, łamie wiele punktów regulaminu, to można się na taką osobe zdenerwować.
proste? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!