phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[Problem] Pytanie dotyczące, błędu na forum.
Autor Wiadomość
Justine

Wysłany: 02-10-2006, 01:17   [Problem] Pytanie dotyczące, błędu na forum.

Mam pytanie odnośnie wyskakującego błędu na forum, przeszukałam tutejsze forum, ale nie znalazłam, niestety żadnego tematu, który odpowiedziałby na moje pytanie.

Błąd wygląda tak:

Występuje przy kliknięciu, na: pokaż nowe posty na stronie,
pokaż posty bez odpowiedzi, oraz : pokaż moje posty.
Występuje, i na przeglądarce IE, i na Firefoxie.
Kiedy zablokowane są cookies, także wyskakuje błąd.

Jak, to naprawić ??

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.
Justyna.

edit:błąd ortograficzny.
Ostatnio zmieniony przez Justine 03-10-2006, 00:09, w całości zmieniany 1 raz  

Gadatliwa Kasia 

pecador

Wysłany: 02-10-2006, 12:07   

nie ten dział, zła nazwa tematu, a adres w profilu nie działa..

Mich@ł

Wysłany: 02-10-2006, 18:15   

Na tym forum udzielamy pomocy osobom posiadającym phpBB2 by Przemo.
Support dla zwykłego phpBB znajduje się tutaj oraz tutaj !

i nie to forum...

Justine

Wysłany: 03-10-2006, 00:06   

Leone napisał/a:
nie ten dział, zła nazwa tematu, a adres w profilu nie działa..

Bo nie posiadam strony internetowej, a to jest wymagane by wpisać, chcę stworzyć stronę, która jest dopiero w budowie. Najpierw się uczę -potem buduję, prosta sprawa.
Problem jest problemem, więc nie wiedziałam, że dział jest zły, dziękuję za informację.

Mich@ł napisał/a:
..
i nie to forum...

Dziękuję za informację, i poniekąd za pomoc. Punkt od emnie, za konkrety, a nie sam opiernicz. ;)

Pozdrawiam.

pecador

Wysłany: 03-10-2006, 00:23   

ehh.. dziewczyno.. masz w profilu podany adres forum - www.cadebou.forum.pl i on nigdze nie prowadzi. Powinien do forum, ale tak nie jest (albo jest tylko chwilami).
To jest dział o stylach, a nie o ogólnych problemach - przecież umiesz czytać.
A gdybyś przeczytała temat o zasadach, wiedziałabyś, dlaczego Twoja nazwa tematu jest zła.

Tu nie chodzi o to, że chce mi się Cię opierniczać - po prostu jeśli chcesz uzyskać szybko i dobrze pomoc, dostosuj się do ogólnych zasad forum.

Justine

Wysłany: 03-10-2006, 09:08   

Witaj

Michał nie miał problemu, prosto, i jasno powiedzieć dokąd mam się udać, i gdzie uzyskam pomoc.
Druga sprawa, masz rację pomyliłam dział, zobaczyłam po fakcie, niestety nie jestem obeznana, jeszcze z forum, miałam problem, potrzebowałam pomocy, jedyne co zrobiłeś, to wyrażenie swojego niezadowolenia, w pierwszym poście. Stąd moja "sympatia" poszła, do Michała.

Stronka www.niemamforum.pl jest stroną testową (bez wpisanej stronki, niestety nie chciało, mnie tu zarejestrować, wiec zaryzykowałam, i ją wrzuciłam), na fora.pl są już przygotowane "szkielety" forum, gdzie można poćwiczyć, nauczyć się, dokształcić (niestety forum dość często zawiesza się, nie posiada baz danych, w panelu administratorskim, i nie udostępniają ich później, dlatego zbieramy pieniądze na płatny serwer - czy teraz masz pełen obraz, i już rozumiesz?)

Błąd który mi wyskakuje, nie jest błędem z tego TESTOWEGO forum, ale innego z którego korzystam jako użytkownik, administracja tamtego forum, niestety ma problem, z zniwelowaniem tego błędu, i stąd było moje pytanie.
Jest takie przysłowie - "Kto pyta nie błądzi", a moja śp.Babcia powtarzała "Zależy kogo pytasz", i miała rację, gdyby nie Michał, nadal tkwiła bym tu, i wysłuchiwała bury od ciebie, a tak już uzyskałam pomoc na tamtym forum. Proste prawda?

Pozdrawiam.
Dziękuję.
EOT.
Ostatnio zmieniony przez Justine 05-10-2006, 04:23, w całości zmieniany 1 raz  

Gadatliwa Kasia 

pecador

Wysłany: 03-10-2006, 14:39   

Cytat:
Michał nie miał problemu, prosto, i jasno powiedzieć dokąd mam się udać, i gdzie uzyskam pomoc.

gdybyś czytała regulamin forum zanim zakładasz temat, wiedziałabyś gdzie się udac.

Administrator napisał/a:
Stąd moja "sympatia" poszła, do Michała.

I co z tego? Mi nie zależy na punktach pomógł, możesz rozdawać je jak chcesz - po prostu bądź łaskawa zastosować się do ogólnych zasad.

Administrator napisał/a:
(bez wpisanej stronki, niestety nie chciało, mnie tu zarejestrować, wiec zaryzykowałam, i ją wrzuciłam)

nie masz forum - nie potrzebujesz pomocy. Proste i niezwykle oczywiste. Ja nie wnikam, czy Ty zamierzasz niedługo je założyć, czy coś tam - po prostu, jeśli ktoś ma Ci pomoc, musi wiedzieć o jakie forum chodzi.

Administrator napisał/a:
Błąd który mi wyskakuje, nie jest błędem z tego TESTOWEGO forum, ale innego z którego korzystam jako użytkownik, administracja tamtego forum, niestety ma problem, z zniwelowaniem tego błędu, i stąd było moje pytanie.

To niech administracja pyta, a nie Ty. Poza tym trzeba było to napisać w pierwszym poście. Za trudno?

Administrator napisał/a:
gdyby nie Michał, nadal tkwiła bym tu, i wysłuchiwała bury od ciebie, a tak już uzyskałam pomoc na tamtym forum. Proste prawda?

Dziewczyno, zrozum wreszcie. My tu nie siedzimy, bo ktoś nam kazał i pomagamy innym bo to nasza praca. Robimy to, ponieważ chcemy pomagać. Ale jeśli przychodzi ktoś, nie przeczyta regulaminu i od razu zakłada temat w złym dziale, łamie wiele punktów regulaminu, to można się na taką osobe zdenerwować.
proste?

Odpowiedz do tematu