phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Zakaz Pisania na forum
Autor Wiadomość
SWET24

Posty: 48
Wysłany: 09-01-2009, 16:49   Zakaz Pisania na forum

Witam. Wszędzie szukam i nie moge znalesc moda na postawienie Zakazu Pisania .. Jeśli ktoś by mogl podac link do moda to byłbym wdzięczny.
Ostatnio zmieniony przez warna 20-08-2010, 21:13, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
@d!r3k



Pomógł: 851 razy
Posty: 1688
Wysłany: 09-01-2009, 17:03   

znalazłem na hdd ale nie testowałem tego ;)
_________________
Odpłatnie wykonam:
- Instalację forum / Instalację modyfikacji,
- Wykonanie uniwersalnego szablonu / Kodowanie szablonów,
- Pisanie drobnych modyfikacji.
 
     
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 09-01-2009, 17:08   

d!r3k napisał/a:
znalazłem na hdd ale nie testowałem tego ;)
kurcze wyprzedziłeś mnie miałem go dzisiaj dac
do gotowych
działa na 100 %
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
SWET24

Posty: 48
Wysłany: 09-01-2009, 17:14   

dzienx d!r3k masz Pomógł
 
     
Woytec


Pomógł: 2596 razy
Posty: 7659
Wysłany: 09-01-2009, 19:39   

Wystarczy ostrzeżenie o wartości domyślnie 3.
 
     
fastlone

Pomógł: 2 razy
Posty: 136
Wysłany: 26-02-2009, 13:24   

Przepraszam wszystkich za odkop, pewnie za to oberwe warna... Moglby ktoś przerobić tego skrypta tak, żeby można było dawać ZP przy poście?? Bo w tym skrypcie trzeba przez profil wchodzić...
_________________
Zakaz Pisania v 2.0
 
     
maniocek

Pomógł: 30 razy
Posty: 401
Wysłany: 14-03-2009, 13:19   

Coś forum wariuje przy tym...
ZP ma user PeLeSoNiM,na 2dni,a tu wywala że ja i inni także mamy na dwa dni,z dokładnie taką samą datą jak user wyżej...
Zobaczcie: http://sqtery.eu/topics42...21,15.htm#25042
W temacie w którym się Pele nie wypowiadał jest ok np. http://sqtery.eu/topics56...7,105.htm#24986
Jak wiadać,mój profil DRaGoN,nie ma już ZP pod avatarem.
I co najważniejsze,to tylko w widoku tematów,jak się już wejdzie w profil usera który ma ponoć ZP to nic nie pokazuje.

Proszę o pomoc w znalezieniu tego błędu,jakieś pliki podesłać?

[ Dodano: 14-03-2009, 13:20 ]
Dodam że synchronizowałem bazę,usuwałem cookies i nic.
 
     
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 14-03-2009, 13:29   

maniocek, cache wyczysc
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
maniocek

Pomógł: 30 razy
Posty: 401
Wysłany: 14-03-2009, 13:42   

Bucu, czytaj całość.
Cytat:
Dodam że synchronizowałem bazę,usuwałem cookies i nic.
 
     
fastlone

Pomógł: 2 razy
Posty: 136
Wysłany: 14-03-2009, 13:55   

Zainstaluj tą wersję http://www.przemo.org/php...pic.php?t=69257. Poza tym nawet na starej powinno ci chodzić...

A co do tych warnów: Coś skopałes w viewtopic.php...
_________________
Zakaz Pisania v 2.0
 
     
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 14-03-2009, 13:56   

o cache nic nie pisales, a cookies i synchronizacja bazy do tego nic nie ma.

Mowie o oproznieniu folderu cache znajdujacego sie w katalogu glownym forum.
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
maniocek

Pomógł: 30 razy
Posty: 401
Wysłany: 14-03-2009, 15:18   

Cytat:
A co do tych warnów: Coś skopałes w viewtopic.php...

Tyle to i ja wymyśliłem...
A co zmieniłeś w tamtej wersji? Czym się różni od tej?
Bucu napisał/a:
o cache nic nie pisales, a cookies i synchronizacja bazy do tego nic nie ma.

Mowie o oproznieniu folderu cache znajdujacego sie w katalogu glownym forum.

Sorki,mój błąd. To właśnie miałem na myśli,źle nazwałem.
 
     
Lomek

Posty: 12
Wysłany: 19-03-2009, 21:39   

jak wysyłam zapytanie do sql

Kod:

CREATE TABLE `phpbb_zakazy_pisania` (
  `id` int(100) NOT NULL auto_increment,
  `user_id` int(100) NOT NULL default '0',
  `zp_time` varchar(100) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=13 ;


to wywala mi taki błąd

Kod:
#1046 - No database selected


co jest nie tak? proszę o pomoc :)
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 19-03-2009, 21:40   

Jeżeli robisz to z phpmyadmin to najpierw wejdź do bazy (kliknij na jej nazwę) i wtedy dopiero zakładka SQL.
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Lomek

Posty: 12
Wysłany: 19-03-2009, 21:47   

thx działa :) :*
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



Koszulki informatyczne



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

darujsobie.pl - Sklep z gadżetami

• Zamów reklamę