phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
Oce? komentarz (PLUS/MINUS) (na wzór demotywatorów)
Autor Wiadomość
CREATIVE_10


Posty: 52
Wysłany: 18-06-2010, 20:41   

kevin_ napisał/a:
poprawiłem instrukcje, spróbujcie ponownie wykonać poprawkę na viewtopic.php ;-)
teraz sprawdzałem całą instrukcje na nowo - działa ok :)

Cytat:
Już wiem o co chodzi.. nie miałem uzupełnionych ID for. Wszystkie muszę wypisać??!! :shock:

id tam gdzie ma mod działać


ja chcę, żeby działał wszędzie.. to musze wszystkie wypisać? nie da się jakoś tego zmodyfikować?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 18-06-2010, 20:46   

usuń <!-- IF FORUM_AUTH --> i <!-- ENDIF --> z viewtopic_body.tpl
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
CREATIVE_10


Posty: 52
Wysłany: 18-06-2010, 20:57   

kevin_ napisał/a:
usuń <!-- IF FORUM_AUTH --> i <!-- ENDIF --> z viewtopic_body.tpl


nic to nie dało tylko pokrzywiło forum.
 
     
faco

Pomógł: 8 razy
Posty: 71
Wysłany: 18-06-2010, 21:22   

działa super !!!!
_________________
Czym się zajmuje?Zawsze eksploracją i ... ;)
Grafika tanio,jak chętni to PW.
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 19-06-2010, 08:58   

Ok, następna poprawka / update.

- brak kciuków w forach, gdzie mod jest zablokowany,
- Zmiana trybu wybierania for, gdzie modyfikacja działa - zamiast zabawy w ID, przecinki, to wszystko ładnie wyświetla się w postaci listy.
- poprawka w langach [kosmetyka]

poszła również też aktualizacja screenów na głównej, w paczce znajduje się plik o nazwie "update_rate__03.txt" wykonać ją w celu aktualizacji :)

Paczka z głównej uaktualniona, dzięki za pomoc warna ;-)
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
HardROoZi


Pomógł: 27 razy
Posty: 304
Wysłany: 19-06-2010, 10:19   

kevin_, a mozna by tez dodac otrzymane +/- w widoku tematu a nie tylko po wejsciu do profilu
 
     
Bincon


Pomógł: 8 razy
Posty: 50
Wysłany: 19-06-2010, 11:22   

Zgłaszam błąd.

W działach gdzie modyfikacja jest wyłączona, są guziki do oceniania, a tam gdzie jest ta modyfikacja aktywna to wyświetla te guziki podwójnie.

 
     
HardROoZi


Pomógł: 27 razy
Posty: 304
Wysłany: 19-06-2010, 11:24   

Bincon, mi dziala wszystko ok wiec cos musiales zrobic nie tak
 
     
Bincon


Pomógł: 8 razy
Posty: 50
Wysłany: 19-06-2010, 11:47   

HardROoZi, a zainstalowałeś wszystkie poprawki?
 
     
HardROoZi


Pomógł: 27 razy
Posty: 304
Wysłany: 19-06-2010, 11:51   

tak, od poczatku robie update
 
     
CREATIVE_10


Posty: 52
Wysłany: 19-06-2010, 14:30   

coś mi nie działa. moze mi ktoś pomóc? :roll:
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 19-06-2010, 14:34   

Cytat:
coś mi nie działa. moze mi ktoś pomóc? :roll:


W viewtopic_body.tpl zmień
Kod:

var img_addr = '{IMG_ADDR}';
//-->
na

var img_addr = '{IMG_ADDR}';
//-->
</script>
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
CREATIVE_10


Posty: 52
Wysłany: 19-06-2010, 15:00   

kevin_ napisał/a:
Cytat:
coś mi nie działa. moze mi ktoś pomóc? :roll:


W viewtopic_body.tpl zmień
Kod:

var img_addr = '{IMG_ADDR}';
//-->
na

var img_addr = '{IMG_ADDR}';
//-->
</script>


Ok działa. WIELKIE DZIEKI :mrgreen:
 
     
HardROoZi


Pomógł: 27 razy
Posty: 304
Wysłany: 19-06-2010, 19:35   

Cytat:
kevin_, a mozna by tez dodac otrzymane +/- w widoku tematu a nie tylko po wejsciu do profilu


moze przeoczyles bo nie odpowiedziales :) jesli nie chcesz dodac to do moda to czy mogłbyś mi podac kod zebym wkleil go ? bo ja cos tam próbowałem ale nie bardzo heh
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 19-06-2010, 19:54   

HardROoZi,

{postrow.voteUP} = liczba pkt dla danego postu (+)
{postrow.voteDOWN} = liczba pkt dla danego postu (-)

wstaw w viewtopic_body.tpl gdzie chcesz, byle aby to było pomiędzy <!-- BEGIN postrow --> a <!-- END postrow -->
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę